ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Εσιέν: «Δεν βλέπω την ώρα να αγωνιστώ»

Ο Μίκαελ Εσιέν έβαλε την υπογραφή του στο νέο διετές του συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις, λίγο μετά τις υπογραφές.

Εσιέν: «Δεν βλέπω την ώρα να αγωνιστώ»

Ο Γκανέζος μέσος ήταν ενθουσιασμένος για το γεγονός πως θα αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό και τόνισε πως για τον ίδιο είναι μία νέα πρόκληση. Παράλληλα μίλησε για την υποδοχή στο αεροδρόμιο και για την προσπάθεια του Λεωνίδα Βόκολου να τον ντύσει στα πράσινα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ δεν βλέπω την στιγμή να ξεκινήσω. Είμαι πλέον μέλος του Παναθηναϊκού. Θα μεταφέρω την εμπειρία μου και θα κάνω το παν για την ομάδα».

Αν είναι πρόκληση για τον ίδιο η νέα του ομάδα: «Σαφώς και είναι πρόκληση. Είμαι winner. Είμαι ένας νικητής. και ήρθα για να πάρω και με τον Παναθηναϊκό τρόπαια».

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.033 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την υποδοχή: «Δεν το περίμενα. Μεγάλη χαρά για μένα αυτό που είδα. Ήταν κάτι το απίστευτο. Τους ευχαριστώ και θα κάνω το παν για να επιστρέψω την χαρά σε αυτούς».

Για το Τσάμπιονς Λιγκ: «Ο σύλλογος θα μπορέσει να περάσει τα πλέι οφ και να πάμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν θα είναι κάτι εύκολο, αλλά νομίζω ότι μπορούμε να το πετύχουμε».

Για το αν δυσκολεύτηκε να πει «ναι» στην πρόταση μεταγραφής: «Όπως είπα και χτες δεν ήταν δύσκολο να αποφασίσω για τον Παναθηναϊκό. Ο κ. Βόκολος ήρθε στο Μιλάνο, μιλήσαμε. Είχα προσωπική επαφή μαζί του. Ήταν εγκάρδιος και μου έδειξε σεβασμό που εγώ τον εκτίμησα».

Για το αν έχει γνώση για τον Παναθηναϊκό: «Δεν έχω εικόνα για την ομάδα. Θέλω να τους γνωρίσω. Αύριο θα δω τον αγώνα και θέλω να γνωρίσω όσους είναι μέλη του συλλόγου».

Για τις πρώτες ώρες του στην Αθήνα: «Είμαι εντυπωσιασμένος από τον κόσμο και την υποδοχή. Ότι είδα μέχρι στιγμής από την Αθήνα μου άρεσε πολύ. Δεν βλέπω την ώρα να παίξω στον Παναθηναϊκό».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.