ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αναστασίου: «Να ανέβουμε επίπεδο σε Ελλάδα και Ευρώπη»

Ο Γιάννης Αναστασίου στην συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι με τον Αστέρα, αναφέρθηκε στα παιδιά που αγωνίστηκαν μετά από καιρό και μίλησε για την νέα σεζόν και τους στόχους της ομάδας.

Αναστασίου: «Να ανέβουμε επίπεδο σε Ελλάδα και Ευρώπη»

Ο τεχνικός των πρασίνων δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο για τον Μίκαελ Εσιέν, ενώ όταν ρωτήθηκε για τους στόχους της επόμενες σεζόν, τόνισε αυτό που πρέπει να γίνει είναι η ομάδα να ανέβει επίπεδο σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το ματς με τον Αστέρα:

«Θέλαμε να δώσουμε ευκαιρία σε κάποια παιδιά, να κερδίσουμε το παιχνίδι και να κρατήσουμε το μηδέν πίσω. Κατά 2/3 τα καταφέραμε. Ήταν μια καλή εικόνα από την ομάδα, δεν κινδυνεύσαμε ιδιαίτερα πέρα από το τέλος που χαλαρώσαμε και κουραστήκαμε. Χάσαμε τις ισορροπίες μας στο κέντρο. Από την άλλη ήμασταν πιο επιθετικοί και θα μπορούσαμε αν είχαμε πιο καθαρό μυαλό να βάλουμε γκολ και να πάρουμε το παιχνίδι.

Ήταν ευχάριστο που αγωνίστηκαν παιδιά μετά από αρκετό καιρό όπως οι Κοτσόλης, Μαρινάκης, Δώνης και αυτό δείχνει και το βάθος της ομάδας. Στο τελευταίο ματς θα κοιτάξουμε να έχουμε μια καλή εικόνα. Κάποια παιδιά έχουν ήδη πάρει άδεια και από αύριο θα λείπουν. Ζέκα, Στιλ, Ατζαγκούν, ο Ταυλαρίδης πήρε κόκκινη και ο Μπεργκ θα φύγει το Σάββατο».

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 5.037 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τον Εσιέν:

«Θα προτιμούσα να μην αναφερθώ στον Εσιέν. Στη διάρκεια των πλέι-οφ θα ήθελα να αφορά την ομάδα οποιαδήποτε συζήτηση και όχι μεταγραφές. Σίγουρα αλλάζει το στάτους του συλλόγου, όμως θα το συζητήσουμε την Κυριακή μετά τη λήξη των πλέι-οφ ή στην προετοιμασία».

Για το στόχο της επόμενης σεζόν και την απαίτηση για πρωτάθλημα:

«Όταν είσαι στον Παναθηναϊκό πάντα σαν στόχο έχεις το πρωτάθλημα και δεν χρειάζεται να το λέμε. Αυτό που είπαμε από την πρώτη μέρα είναι να δείχνουμε πάντα μέσα στο γήπεδο αυτό που μπορούμε και φέτος το θέλαμε, το διεκδικήσαμε και αυτό θα κάνουμε και του χρόνου.

Στην Ελλάδα, στο ποδόσφαιρο ξέρουμε ότι δεν μπορείς να πεις ότι αυτό που θες θα γίνει. Έχουμε βάλει τις βάσεις για τίτλους τα επόμενα χρόνια. Μέσα στο γήπεδο θα προσπαθήσουμε και πιστεύω μετά από δύο χρόνια έχουμε ωριμάσει για να μην κάνουμε τα ίδια λάθη και να ανέβουμε επίπεδο που θέλουμε στην Ελλάδα και την Ευρώπη».

Για τον Γιώργο Κουτρουμπή:

«Την εικόνα που είχαν, δεν έδειξε καμία ότι ήταν καλύτερη από την άλλη. Είναι θέμα συγκυριών, βάθους και τύχης που θα έχει η κάθε ομάδα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.