ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ταυλαρίδης: «Αυτή η ομάδα μπορεί να πετύχει πολλά»

Ο Στάθης Ταυλαρίδης που αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης με τον Αστέρα, αναφέρθηκε στο τι μπορεί να πετύχει αυτή η ομάδα, αν αλλάξει η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ταυλαρίδης: «Αυτή η ομάδα μπορεί να πετύχει πολλά»

Ο στόπερ των πρασίνων άρχισε τις δηλώσεις του, λέγοντας πως πάντα υπάρχει κίνητρο όταν παίζεις για τον Παναθηναϊκό και στάθηκε στο γεγονός πως η άμυνα για ακόμα ένα παιχνίδι δεν δέχθηκε γκολ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Όταν παίζεις στον Παναθηναϊκό πάντα υπάρχει κίνητρο. Είχαμε αρκετές αλλαγές τα παιδιά που μπήκαν πήγαν πολύ καλά. Στο πρώτο ημίχρονο δεν απειλήσαμε ιδιαίτερα. Στο δεύτερο μέρος όμως μπορούσαμε να πάρουμε το παιχνίδι με την ευκαιρία του Μπεργκ. Δεν τα καταφέραμε. Το θετικό είναι ότι κρατήσαμε για άλλη μία φορά το μηδέν στην άμυνα. Έχουμε άλλο ένα παιχνίδι στον Ατρόμητο την Κυριακή. Πάμε να το κερδίσουμε να κλείσει καλά η χρονιά.

Για το μηδέν στην άμυνα;

Παιχνίδι με παιχνίδι γνωρίζει ο ένας τον άλλο και γινόμαστε όλο και καλύτεροι. Υπάρχει ομοιογένεια. Όλα τα παιδιά προσπαθούν το καλύτερο και αυτό φαίνεται στα παιχνίδι των πλέι οφ.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 29.217 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το μήνυμα του προς τον κόσμο:

Πρέπει να ξεκουραστούμε και όπως έχω πει και τις προηγούμενες ημέρες, αν υπάρχουν καλύτερες συνθήκες στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αυτή η ομάδα μπορεί να πετύχει πολλά.

Αλλά προέχει να ξεκουραστούμε και μετά βλέπουμε.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.