ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Ενισχύει το… μπλοκ με Κωνσταντινίδου

Στη δεύτερη του μεταγραφή προχώρησε ο Παναθηναϊκός, αποκτώντας την 23χρονη κεντρική, Ελένη Κωνσταντινίδου.

Ενισχύει το… μπλοκ με Κωνσταντινίδου

Η ομάδα του Γιώργου Ρούση μετά τη Νικολέτα Κουτουξίδου, απέκτησε και την Ελένη Κωνσταντινίδου (1992, 1,86) από τον Ηρακλή, η οποία επί της ουσίας θα αντικαταστήσει τη Ναταλία Μεταξά, η οποία αποχώρησε.

Η 23χρονη κεντρική, θα πλαισιώσει της Καββαδία και Γκούζου στη συγκεκριμένη θέση, ενώ είναι διεθνής σε όλες τις μικρές ηλικίες και αποτελεί μια ακόμα μεγάλη επένδυση για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος χτίζει για το μέλλον, αποκτώντας Ελληνίδες ταλαντούχες αθλήτριες.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.