ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θέματα / Αφιερώματα

Όπως το ΄09, το ’11 και το ‘13… (vids)

Ο Παναθηναϊκός βρίσκει τον τρόπο να παίρνει το «διπλό» στο ΣΕΦ, κάθε φορά που έχει το μειονέκτημα έδρας. Τρεις φορές στα τελευταία έξι χρόνια, οι «πράσινοι», «έσπασαν» την έδρα του Ολυμπιακού, με την «κούπα» να καταλήγει στο ΟΑΚΑ.

Όπως το ΄09, το ’11 και το ‘13… (vids)

Ας ξαναθυμηθούμε τρία μεγάλα breaks του Παναθηναϊκού, στο ΣΕΦ, λίγες ώρες πριν από το τζάμπολ του πρώτου τελικού, για τη φετινή σεζόν.

Triple Crown

Η σεζόν 2008-2009 ήταν ονειρική για τον Παναθηναϊκό, αφού μετά την κατάκτηση του κυπέλλου απέναντι στον Ολυμπιακό στο Ελληνικό, το 5ο Ευρωπαϊκό στο Βερολίνο, ήρθε και το πρωτάθλημα με την ομάδα του Ομπράντοβιτς, να κερδίζει τους «ερυθρόλευκους» στο ΣΕΦ, στο game 1 της σειράς.

Από τη Βαρκελώνη στο ΣΕΦ

Και η σεζόν 2010-2011, προσέφερε μεγάλες συγκινήσεις στους φίλους του «τριφυλλιού», αφού μετά το έκτο αστέρι, ήρθε και πάλι το πρωτάθλημα, με break και πάλι στο ΣΕΦ, στον πρώτο τελικό.

Break και σκούπα…

Στην μετά-Ομπράντοβιτς εποχή, με τον Ολυμπιακό να έχει στεφτεί πρωταθλητής Ευρώπης λίγες μέρες νωρίτερα, ο Παναθηναϊκός του Πεδουλάκη, κάνει το κόλπο… γκρόσο, με break στο ΣΕΦ. Το πιο εύκολο μάλιστα…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.