ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Στο Veria basketball camp ο Τσαρτσαρής

Την επόμενη Τρίτη (16/6) θα ξεκινήσει στη Βέροια το Camp με την «υπογραφή» του Κώστα Τσαρτσαρή και τη σύμπραξη του Μανώλη Παπαμακάριου, του Φίλιππου Βέροιας και του Δήμου Βέροιας.

Στο Veria basketball camp ο Τσαρτσαρής

Τα μυστικά του αθλήματος θα κληθεί να μάθει ο παλαίμαχος άσος του «τριφυλλιού», Κώστας Τσαρτσαρής, στους μικρούς φίλους που θα συμμετάσχουν στο Veria Basketball Camp, μέσα από ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα προπόνησης.

Ο Κώστας Τσαρτσαρής διοργανώνει ένα καλοκαιρινό καμπ, με τη συνεργασία του Μανώλη Παπαμακάριου, του Φίλιππου Βέροιας και του Δήμου Βέροιας.

Το Camp θα διαρκέσει από τις 16 έως τις 21 Ιουνίου στο ΔΑΚ «Δημήτρης Βικέλας», ενώ συμμετοχή μπορούν να δηλώσουν αγόρια και κορίτσια κάθε ηλικίας.

Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…»
Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…» 10.861 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη σελίδα που διαθέτει το Veria Basketball Camp στο Facebook.

1619142_601951649946862_6222512538521739209_n

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.