ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αμπέντ: «Θα μελετήσω όλες τις προτάσεις»

Ο Μεχντί Αμπέντ, μίλησε σε γαλλική ιστοσελίδα και εμμέσως παραδέχθηκε, πως συζητά το ενδεχόμενο αποχώρησής του από τη Νιούκαστλ.

Αμπέντ: «Θα μελετήσω όλες τις προτάσεις»

Ο Αλγερινός χαφ, παραδέχθηκε στη συνέντευξη που παραχώρησε στη γαλλική ιστοσελίδα «football mercato», πως έχει αρκετές προτάσεις για να φύγει από τη Νιούκαστλ, τονίζοντας πως στο σύλλογο που θα πάει θέλει να αγωνίζεται ως βασικός, ώστε να κυνηγήσει το όνειρο της Εθνικής ομάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στη Νιούκaστλ, αλλά θα μελετήσω όλες τις προτάσεις που περιλαμβάνουν ένα καλό αθλητικό πρότζεκτ. Θέλω να παίζω βασικός, να εκφράζομαι ποδοσφαιρικά κάθε Σαββατοκύριακο και να καταφέρω να ενταχθώ στην Εθνική ομάδα της Αλγερίας».

Για το ενδεχόμενο να μετακομίσει στο γαλλικό πρωτάθλημα: «Αυτό που θέλω είναι να παίζω και να διασκεδάζω κάθε εβδομάδα, οπότε, ναι, η Γαλλία θα μπορούσε να είναι μία πιθανότητα».

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.047 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.