ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Χρηματικό πρόστιμο ο Ολυμπιακός

Μόνο με χρηματικό πρόστιμο τη γλίτωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός, για όσα συνέβησαν στον πρώτο τελικό στο ΣΕΦ, κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Χρηματικό πρόστιμο ο Ολυμπιακός

Οι ερυθρόλευκοι θα κληθούν να πληρώσουν χρηματικό πρόστιμο ύψους 24.400 ευρώ για τη συμπεριφορά των οπαδών τους, στον πρώτο τελικό της Basket League κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά οι αποφάσεις του Αθλητικού Δικαστή:

«Επιβάλλεται στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ:

α) για το υβριστικό σύνθημα με αποδέκτη φυσικό πρόσωπο εκτεταμένης εντάσεως, επίπληξη και πρόστιμο 1.400,00€ , β) για υβριστικά συνθήματα με αποδέκτες μη φυσικά πρόσωπα που δεν συνιστούν προσβολή εθνικών συμβόλων, πρόστιμο 1.000,00€ και γ) για επεισόδια εντός γηπέδου αλλά έξω από τον αγωνιστικό χώρο (πυροδότηση 2 καπνογόνων, 2 πυρσών και πυροδότηση και ρίψη 15 κροτίδων και 8 βαρελότων) πρόστιμο 22.000,00€, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ της 7-6-2015.

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 152.697 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.