ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Ανανέωσε η Παπαδοπούλου

Την επέκταση της συνεργασίας με τη Χαρά Παπαδοπούλου ως το 2017, ανακοίνωσε ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός. Χαρούμενη που παρέμεινε σε μια ομάδα με μεγάλη ιστορία, τόνισε στις πρώτες της δηλώσεις η αθλήτρια.

Ανανέωσε η Παπαδοπούλου

Την πρόωρη επέκταση του συμβολαίου της Χαράς Παπαδοπούλου, ανακοίνωσε η διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού. Η 19χρονη αθλήτρια αν και είχε σε ισχύ συμβόλαιο με την ομάδα, θα παραμείνει στις τάξεις του συλλόγου ως το 2017.

Στις πρώτες της δηλώσεις η νεαρή αθλήτρια, τόνισε πως στόχος της είναι κερδίσει όλο και περισσότερες εμπειρίες ενώ κατέληξε λέγοντας πως είναι ιδιαίτερα χαρούμενη που παρέμεινε σε ένα σύλλογο με μεγάλη ιστορία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε η νεαρή πασαδόρος:

«Είναι πολύ τιμητικό που η ομάδα θέλησε να επεκτείνει το συμβόλαιο. Είμαι χαρούμενη που θα συνεχίσω να είμαι μέλος μιας ομάδας με όνομα, μεγάλη ιστορία, καλό σταφ αλλά και συμπαίκτριες!

ΠΡΑΣΙΝΗ ΤΡΕΛΑ και 27ο πρωτάθλημα στου Ρέντη για τον τρομερό Παναθηναϊκό!
ΠΡΑΣΙΝΗ ΤΡΕΛΑ και 27ο πρωτάθλημα στου Ρέντη για τον τρομερό Παναθηναϊκό! 3.264 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στόχος μου είναι να πάρω όσες περισσότερες εμπειρίες γίνεται μέσα από το πρωτάθλημα της Α1 και της συνεργασίας μου με παίκτριες υψηλού επιπέδου και φυσικά να βελτιωνόμαστε ομαδικά και ατομικά φτάνοντας τον Παναθηναϊκό όσο ψηλότερα γίνεται».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.