ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Φουντώνουν τα σενάρια για Λάσμε

Τα σενάρια για επιστροφή του Στεφάν Λάσμε φουντώνουν τα τελευταία 24ωρα, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για αποδέσμευση του από την Εφές μετά το τέλος των πλέι οφ στο πρωτάθλημα Τουρκίας.

Φουντώνουν τα σενάρια για Λάσμε

Ο Στεφάν Λάσμε αποτελεί έναν από τους πιο αγαπητούς παίκτες στο «τριφύλλι», ενώ και η προσφορά του στο σύλλογο δεν πέρασε απαρατήρητη. Ο Γκαμπονέζος άσος έχει συμβόλαιο με την Εφές, διετούς διάρκειας και κανείς δεν μπορεί να προδικάσει τι μέλλει γενέσθαι, ωστόσο η σκέψη των «πράσινων» για την επιστροφή του Λάσμε είναι δεδομένη, αλλά προς το παρόν μόνο σε θεωρητικό επίπεδο.

Οι πληροφορίες από την Τουρκία κάνουν λόγο για χρήση της option των διοικούντων την Εφές, αφού ο Ντούσαν  Ίβκοβιτς θέλει να αλλάξει το ένα πεντάρι του (ο Κρίστιτς είναι ο δεύτερος, με σοβαρό τραυματισμό που θα τον κρατήσει εκτός για έξι μήνες περίπου), με πολλά ονόματα να έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Επίσημη πρόταση στον Γκαμπονέζο δεν υπάρχει και δεν θα μπορούσε άλλωστε, καθώς ο Λάσμε δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Εφές αφενός και αφετέρου βρίσκεται σε φουλ αγωνιστική δράση, καθώς οι τελικοί του Τούρκικου πρωταθλήματος είναι εν εξελίξει, ενώ πέραν του τι θα κάνει η τούρκικη ομάδα, τον πρώτο λόγο θα έχει και ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.677 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.