ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κοντά η άφιξη Εσιέν!

Στις 23 Ιουνίου αναμένεται να φτάσει στην Αθήνα ο Μικαέλ Εσιέν. Ατομικές προπονήσεις και εξεύρεση σπιτιού, οι λόγοι της πρόωρης άφιξης του στην Ελλάδα.

Κοντά η άφιξη Εσιέν!

Ο Μίκαελ Εσιέν θα έρθει στη χώρα μας την επόμενη Τρίτη (23/6), όπως αναφέρει το «Goal», με τον Γκανέζο να θέλει να βρει σπίτι ούτως ώστε να εγκατασταθεί, αλλά και να αρχίσει ατομικές προπονήσεις στο «Γ. Καλαφάτης».

Υπενθυμίζεται πως οι «πράσινοι» θα μαζευτούν στις 27/6, στο Κορωπί, όπου θα αρχίσει η προετοιμασία της ομάδας, με τον Γκανέζο να θέλει να ξεκινήσει νωρίτερα, για να μπαίνει σιγά-σιγά στο κλίμα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.