ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Παρασκήνια

Τι ισχυρίστηκε ο Μαρινάκης στον ανακριτή

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης απολογήθηκε επί 7 ώρες στον ειδικό ανακριτή διαφθοράς, Γιώργο Ανδρεάδη, για την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης». Το SDNA αποκαλύπτει τους βασικούς «πυλώνες» της υπερασπιστικής του γραμμής.

Τι ισχυρίστηκε ο Μαρινάκης στον ανακριτή

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ο οποίος κατέθεσε τελευταίος από τους κατηγορούμενους για την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» στο ποδόσφαιρο, είχε φυσικά το χρόνο να προετοιμάσει με τη δικηγορική ομάδα που τον εκπροσωπεί την υπεράσπισή του, η οποία κατ΄αρχήν στηρίχθηκε στον ισχυρισμό πως η δίωξή του βασίστηκε σε ανώνυμες καταγγελίες, θέτοντας ζήτημα ακυρότητας των τηλεφωνικών υποκλοπών!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ισχυρίστηκε πως το αίτημα πάνω στο οποίο βασίστηκε η έρευνα Κορέα και παρακολουθήθηκαν τα τηλέφωνα, δεν ήταν δικαιολογημένο και πως άρση του απορρήτου βασιζόταν σε ανώνυμη καταγγελία που αφορούσε σειρά σχετικών αδικημάτων, όπως οι παράνομες συνεννοήσεις για ζητήματα ποδοσφαίρου ή ότι έκανε χρήση πακιστανικού τηλεφώνου. Γι΄ αυτά όμως, όπως υποστήριξε, δεν προκύπτει ότι έχει κάποια εμπλοκή με όσα του αποδίδονταν.

Διαβάστε περισσότερα στο SDNA.GR

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ