ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Κανέλλος: «Ήρθα για τίτλους»

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού στο βόλεϊ, ο Μάκης Κανέλλος μιλάει στο panathinaikos24.gr και εξηγεί γιατί επέλεξε να φορέσει την πράσινη φανέλα!

Κανέλλος: «Ήρθα για τίτλους»

Ο Μάκης Κανέλλος που την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στα τερέν της Volleyleague με την φανέλα του Παμβοχαϊκού, αποτελεί από σήμερα μέρος της «πράσινης» οικογένειας, καθώς συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στο «τριφύλλι».

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Έλληνας κεντρικός, τόνισε τη χαρά του που ανήκει στον Παναθηναϊκό, λέγοντας παράλληλα πως ήρθε στην ομάδα για το βήμα παραπάνω και για τίτλους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό:

«Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλος σύλλογος με ιστορία στο ελληνικό βόλεϊ, παρακολουθούσα την πορεία που είχε την περσινή σεζόν και είμαι χαρούμενος για τη μεταγραφή μου αυτή. Ξέρω πως η προσπάθεια που κάνει η διοίκηση για την επιστροφή στην κορυφή είναι πραγματικά αξιέπαινη και τους αξίζουν συγχαρητήρια».

Για το αν μίλησε με τον προπονητή Δημήτρη Ανδρεόπουλο:

«Μίλησα και με τον κόουτς αλλά και με τη διοίκηση, έχουμε συμφωνήσει σε όλα και ευελπιστώ η επόμενη χρονιά να βαδίσει στο πλάνο που έχουν στήσει οι άνθρωποι που είναι δίπλα στην ομάδα. Από την πλευρά εγώ θέλω να είμαι υγιής ώστε να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό να πετύχει όσο περισσότερα μπορεί και να φτάσει στην κατάκτηση των τίτλων».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.