ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Εσιέν: «Θέλω πρωτάθλημα και σεντόνι»!

Λίγες ώρες πριν την πρώτη του προπόνηση με τον Παναθηναϊκό ο Μίκαελ Εσιέν έθεσε τους στόχους εν όψει της νέας σεζόν. «Να παλέψουμε για το πρωτάθλημα και την πρόκριση στους ομίλους του Champions League»!

Εσιέν: «Θέλω πρωτάθλημα και σεντόνι»!

Ο Γκανέζος σταρ εξηγεί τους λόγους που επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό και απαντά γιατί δεν έπαιζε στη Μίλαν! Αποθεώνει τους φίλους του «τριφυλλιού» για την υποδοχή και υπόσχεται να τους το «ξεπληρώσει» με τις εμφανίσεις του στον αγωνιστικό χώρο. Τι είπε για τον Γιάννη Αναστασίου, το ελληνικό πρωτάθλημα και τις φιλοδοξίες του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

-Γιατί επέλεξες να υπογράψεις στον Παναθηναϊκό; Ήταν θέμα χρημάτων ή κάτι άλλο;

«Είναι ένα διαφορετικό πρωτάθλημα και μία διαφορετική εμπειρία για εμένα κι είναι ένας από τους λόγους που επέλεξα τον Παναθηναϊκό. Δεύτερον, η διοίκηση μου έδειξε το πρότζεκτ το οποίο με τράβηξε, ειδικότερα όσον αφορά την προσπάθεια για την πρόκριση και τη συμμετοχή στο Champions League. Ήμουν τυχερός να αγωνιστώ σε τόσα πολλά ματς στο Champions League, συμπεριλαμβάνοντας δύο τελικούς κι ελπίζω να κάνω κάτι ανάλογο και με τον Παναθηναϊκό. Αυτό ήταν το κίνητρο ώστε να έρθω στους πράσινους».

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.063 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Διαβάστε αναλυτικά όλη τη συνέντευξη του Μίκαελ Εσιέν εδώ…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.