Μπάσκετ

Θέλει Μιλουτίνοφ ο Τζόρτζεβιτς

Σέρβικη ιστοσελίδα αποκαλύπτει το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, για τον 20χρονο σέντερ της Παρτίζαν, Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Οι «πράσινοι» θέλουν να ενισχυθούν στην ρακέτα και πρώτος στόχος είναι ο Στέφαν Λάσμε, ενώ ακολουθεί ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα.

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς επιθυμεί έναν από τους δύο παίκτες για την ενίσχυση της ρακέτας, ενώ παράλληλα κοιτάζει και την περίπτωση του Νίκολα Μιλουτίνοφ. Ο νεαρός σέντερ (2,14μ.) δεν προορίζεται για βασικός από τον Σέρβο τεχνικό, καθώς όπως είπαμε οι πρώτοι στόχοι για αυτό είναι οι Λάσμε και Ραντούλιτσα.

Ο νεαρός σέντερ της Παρτίζαν, που φέτος επιλέχθηκε στο νούμερο 26 του ντραφτ από τους Σαν Αντόνιο Σπερς, θα παραμείνει και φέτος στην Ευρώπη και ο Τζόρτζεβιτς σύμφωνα με την ιστοσελίδα, «mozzartsport.com» τον θέλει στον Παναθηναϊκό. Σε αυτό το σημείο πρέπει να τονίσουμε πως ο Μιλουτίνοφ είναι στην προεπιλογή της εθνικής Σερβίας για το Ευρωμπάσκετ.

Σε 29 αγώνες στην Αδριατική Λίγκα, ο 20χρονος είχε κατά μέσο όρο 9,8 πόντους και 7,6 ριμπάουντ, ενώ αντίστοιχα σε 9 παιχνίδια στο Eurocup είχε 7 πόντους και 6 ριμπάουντ. Τέλος στο πρωτάθλημα Σερβίας αγωνίστηκε σε 19 αναμετρήσεις και είχε 11,9 πόντους και 8,7 ριμπάουντ.

Exit mobile version