ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Η χαοτική διαφορά δυο κόσμων: Χειροκρότημα συμπαράστασης στον Μιλουτίνοφ – Αποδοκιμασίες στη Σταμολάμπρου (Vid)

Η Άννα Νίκη Σταμολάμπρου δέχθηκε τις αποδοκιμασίες την στιγμή που πονούσε στο παρκέ της αίθουσας 5 του ΣΕΦ, στον πρώτο τελικό μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού. Λίγους μήνες πριν στο ΟΑΚΑ ωστόσο ένας άλλος κόσμος απέδειξε την ΧΑΟΤΙΚΗ διαφορά του, την στιγμή που ο Νίκολα Μιλουτίνοφ αποχωρούσε τραυματίας από το παρκέ.

Η χαοτική διαφορά δυο κόσμων: Χειροκρότημα συμπαράστασης στον Μιλουτίνοφ - Αποδοκιμασίες στη Σταμολάμπρου (Vid)

O Παναθηναϊκός παρότι έφτασε μια ανάσα από το break στην αίθουσα 5 του ΣΕΦ, δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τη μεγάλη ανατροπή στον πρώτο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών και ηττήθηκε 82-79 από τον Ολυμπιακό, με τους πράσινους να εκφέρουν εύλογα τα παράπονα τους για τη διαιτησία του διαιτητή Τηγάνη.

Ωστόσο για μια ακόμη φορά μια στιγμή ήταν αρκετή για να αμαυρώσει την εικόνα του ματς. Στα μέσα της 2ης περιόδου, η Άννα Νίκη Σταμολάμπρου βρέθηκε στο παρκέ και έπιανε τον αστράγαλο της δείχνοντας να πονά. Κατά τη στιγμή της αποχώρησης της ωστόσο από τον αγωνιστικό χώρο, ακούστηκαν αποδοκιμασίες προς την παίκτρια του τριφυλλιού η οποία υπέφερε, αλλά εν τέλει επέστρεψε μετά από λίγο στη δράση.

Φυσικά τίποτα δεν συγκρίνεται με την ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ των οπαδών του Παναθηναϊκού όταν στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ τον περασμένο Δεκέμβριο για την Βasket League των ανδρών ανάμεσα Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, οι οπαδοί του τριφυλλιού, σηκώθηκαν όρθιοι για να χειροκροτήσουν τον Νίκολα Μιλουτίνοφ ο οποίος τραυματίστηκε και έμεινε εκτός για τρεις μήνες.

Ήττα με κάτω τα χέρια στο ΣΕΦ και αντίο πρωτάθλημα
Ήττα με κάτω τα χέρια στο ΣΕΦ και αντίο πρωτάθλημα 4.685 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αυτό αποδεικνύεται και από τις δηλώσεις του ίδιου του Μιλουτίνοφ που ανέφερε: «Θέλω να πω κάτι που ίσως να μην αρέσει σε κάποιους. Θέλω να ευχαριστήσω τους φίλους του Παναθηναϊκού που με χειροκρότησε και με ενθάρρυνε σε μια δύσκολη στιγμή για εμένα. Για αυτό θέλω πραγματικά να τους ευχαριστήσω και το εννοώ. Έδειξαν πόσο σπουδαίοι είναι.»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.