ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Για άλλα τέσσερα χρόνια στην Σερβία ο Τζόρτζεβιτς

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς θα βρίσκεται στον πάγκο της εθνικής Σερβίας, για τέσσερα χρόνια ακόμα, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας μπάσκετ, Ντράγκαν Τζίλας.

Για άλλα τέσσερα χρόνια στην Σερβία ο Τζόρτζεβιτς

Ο νέος τεχνικός του Παναθηναϊκού, θα συνεχίσει να βρίσκεται στο τιμόνι της εθνικής ομάδας της χώρας του, για άλλα τέσσερα χρόνια.

Ο Τζόρτζεβιτς που οδήγησε την Σερβία στον τελικό του Μουντομπάσκετ, θα έχει έτσι την ευκαιρία να συνεχίσει και μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, χωρίς προφανώς αυτό να επηρεάζει σε κάτι την δουλειά του στον Παναθηναϊκο.

«Είναι τιμή μου να ανακοινώνω πως φτάσαμε σε συμφωνία με τον κόουτς Τζόρτζεβιτς ώστε να συνεχίσουμε και μετά τους Ολυμπιακούς του Ρίο. Με τον Τζόρτζεβιτς έχουμε εξαιρετική ενέργεια και σωστή προσέγγιση, καθώς και παίκτες που μπορούν να μας οδηγήσουν μακριά στο προσεχές Ευρωμπάσκετ», δήλωσε σχετικά ο Ντράγκαν Τζίλας.

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 43.334 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.