ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Η κοιλιά του Κόλκα, το κορμί του «Τσόρμπα» και το… κλέψιμο εκκλησίας

Στο ίδιο ξενοδοχείο οι ρεπόρτερ Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ και το θέμα του μεταξύ μας φιλικού δεν άργησε να πέσει στο τραπέζι. Αλλά αξίζει τον κόπο ρε Κόλκα; Αποστολή στο Όστερμπεεκ, Βασίλης Μοιρώτσος.

Η κοιλιά του Κόλκα, το κορμί του «Τσόρμπα» και το… κλέψιμο εκκλησίας

Στην περιοχή που κάνει την προετοιμασία του ο Παναθηναϊκός βρίσκεται και η αποστολή του ΠΑΟΚ, με αποτέλεσμα οι εκπρόσωποι του Τύπου που καλύπτουν το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού να είναι στο ίδιο ξενοδοχείο με εκείνους του ΠΑΟΚ.

Ένα ξενοδοχείο… τίγκα Ελλάδα. Στο τραπέζι έχει πέσει φυσικά και η ιδέα να παίξουμε φιλικό παιχνίδι (εμείς, όχι οι ομάδες). Στις δεύτερες σκέψεις που κάνουμε και κοιτάζοντας την κοιλιά του Σταύρου Κόλκα, το φιδίσιο κορμί του Δημήτρη Τσορμπατζόγλου και το αετίσιο περπάτημα του Νίκου Τοσκίτση, λέμε να μην κλέψουμε εκκλησία.

Εκτός αν συνεχίσουν να μας προκαλούν. Πάντως ένα «ζέσταμα» εν όψει του αγώνα με το προπονητικό τιμ δεν θα ήταν κακό…

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 22.195 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.