ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Έχουν πάρει τις φανέλες… σπίτι τους

Με τίποτα δεν σπάει το ντουέτο Ταυλαρίδη, Σάντσεθ στην άμυνα.

Έχουν πάρει τις φανέλες... σπίτι τους

Παρατηρώντας το πάθος του Στάθη Ταυλαρίδη (ακόμα και στα φιλικά παρουσιάζεται… τσίτα, τα τάκλιν που επιχειρεί ξεχειλίζουν δυναμισμό) κατανοείς πως το δίδυμο του τέως παίκτη της Άρσεναλ με τον νεοφερμένο Σάντσεθ θα σπάει μόνο για λόγους ανωτέρας βίας.

Απέναντι σε τεχνίτες και γρήγορους επιθετικούς Τριανταφυλλόπουλος-Κουτρουμπής απογοήτευσαν, με τον πρώτο να είναι διαρκώς ένα κλικ πίσω από τον προσωπικό του αντίπαλο (χάνει τον σκόρερ στη φάση του 1-1, κάνει διπλό λάθος στη φάση που οι Βέλγοι σκοράρουν το δεύτερο τέρμα) και τον δεύτερο να μην σταυρώνει κεφαλιά όσες φορές οι αντίπαλοι έφεραν τη μπάλα στα καρέ του Κοτσόλη από αέρα.

Κι αν για τον πρώην παίκτη της ΑΕΚ υπάρχει η λύση του κέντρου ώστε να μπορέσει να προσφέρει δεν ισχύει το ίδιο για τον Τριανταφυλλόπουλο του οποίου οι τελευταίες καλές εμφανίσεις χάνονται στον β΄ γύρο της σεζόν 2013-2014, όταν κάλυψε αξιοπρεπώς τη θέση του δεξιού μπακ.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 28.407 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.