ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δύο παίκτες-25 ασίστ!

Βάσκεθ και Ραφαέλοφ ξεχωρίζουν δημιουργικά στους Βέλγους.

Δύο παίκτες-25 ασίστ!

Ο Βίκτορ Βάσκεθ με τις εξαιρετικές επιρροές στο παιχνίδι (μεγαλωμένος στη «Μασία» ο Ισπανός χαφ της Μπριζ έχει διδαχθεί άριστα τα βασικά του ποδοσφαίρου στη Βαρκελώνη) κι ο Ισραηλινός Ραφαέλοφ είναι οι πιο δημιουργικοί παίκτες του προσεχούς αντιπάλου στα κύπελλα Ευρώπης.

Ο 28χρονος Ίβηρας μοίρασε πέρσι 15 ασίστ ΜΟΝΟ στη Τζούπιλερ Λιγκ και τον ακολούθησε ο τέως άσος της Μακάμπι Χάιφα με 10 πάσες για γκολ (συν 10 τέρματα).

Η ομάδα του Πρεντόμ διαθέτει ποιότητα και ταχύτητα μπροστά, έχει μέσους που ξέρουν να σημαδεύουν τους προωθημένους κάτι που σημαίνει ότι δύσκολα θα δούμε τον Αναστασίου να πειραματίζεται με το… τολμηρό 4-2-2-2 που είδαμε στα φιλικά της Ολλανδίας.

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.312 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρότι επιβάλλεται να πιέσεις τους πιτσιρικάδες που έχει στην άμυνα η Μπριζ εντούτοις δεν γίνεται ν’ αφήσεις χώρους για εκμετάλλευση προς τα καρέ του Στιλ, ειδικά τώρα που Ταυλαρίδης-Βέμερ-Σάντσεθ-Νάνο (ή Πράνιτς) ψάχνονται να βρουν χημεία.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.