ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ακόμα και στο 1-0 λειτούργησε σωστά

«Γκαζώνει» ο Λουκ Στιλ που παραμένει αρχοντικός κάτω από τα δοκάρια του.

Ακόμα και στο 1-0 λειτούργησε σωστά

Ανεβάζει ρυθμούς ο Λουκ Στιλ που έμεινε κάμποσο καιρό εκτός προπονήσεων λόγω της οσφυαλγίας που τον ταλαιπώρησε. Ο Αγγλος πορτιέρο ζεστάθηκε για τα καλά στο πρώτο τέταρτο (κυριολεκτικά και μεταφορικά με τον ήλιο να καίει) όταν ο Λεβαδειακός με άξονες Μιλιάζες-Μάντζιο επιτεθόταν διαρκώς, ενώ ακόμα και στο γκολ που δέχεται η αντίδρασή του μόνο άσχημη δεν ήταν, απλώς η μπάλα πήρε φάλτσα και τελικά κατέληξε στην εστία του.

Τα μοναδικά λάθη που πραγματοποίησε ήταν στο ξεκίνημα του β΄ μέρους όταν σε προσπάθεια επαναφοράς της μπάλας (με τους οικοδεσπότες να πιέζουν ψηλά) χάρισε δύο επιθέσεις στους Βοιωτούς μη σημαδεύοντας σωστά στις πτέρυγες, Μπούρμπο-Χουχούμη.

Κατά τ΄ άλλα ήταν σταθερός στα χαμηλά σουτ/ψηλές μπαλιές κι οξυδερκής όποτε ο αντίπαλος προσπαθούσε να παίξει κάθετα, όπως στο 81΄ που ο πρώην γκολκίπερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βγήκε ταχύτατα από τα δοκάρια του κόβοντας την πάσα προς τον Μίνγκα.

EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!
EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ! 3.597 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.