ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Από… στόπερ, αριστερό μπακ!

Αυθεντικό ταλέντο ο Νίκος Μαρινάκης που προσφέρει όπου κι αν του ζητηθεί.

Από... στόπερ, αριστερό μπακ!

Κόντρα στα παιδάκια της Άρνεμ ο Γιάννης Αναστασίου τον έχρισε στόπερ (!), θέλοντας ένα μπαλαδόρο να συντονίζει τους μπακ. Στη Λειβαδιά ο Νίκος Μαρινάκης, πρώτη φορά στην καριέρα του έπαιξε αριστερός ακραίος αμυντικός, δίνοντας πνοή στην ομάδα στη θέση του αρνητικού, Διαμαντή Χουχούμη.

Το παιδί είναι ατόφιο ταλέντο και η απόφαση του κόουτς να τον κρατήσει φέτος στην ομάδα αποτελεί μια μίνι-δικαίωση γι αυτόν που χαντακώθηκε πέρσι με την απόφαση να δοθεί με υποσχετική στη Νίκη Βόλου.

Ο 21χρονος εκτός από την σέντρα μισό-γκολ στον Καρέλη, είχε πολλά ανεβάσματα ζητώντας μπάλα, έκοψε με δυναμικό τάκλιν ωραία διαγώνια πάσα του Παππά που έβγαζε συμπαίκτη του φάτσα με τον Στιλ, ενώ στο 86΄ (έμπλεος αυτοπεποίθησης από την ασίστ που είχε δώσει νωρίτερα) ντρίμπλαρε αρχικά πετυχημένα Μίνγκα-Κράτσα πριν τελικά κοπεί.

EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!
EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ! 4.225 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Γενικά στη θέση του αριστερού μπακ, «γεννούν και τα κοκκόρια» του κόουτς που είδε τον Ντάνιελ Πράνιτς να κάνει όργια κόντρα στον Αγιαξ. Να σημειωθεί ότι στον αγώνα με τους Ολλανδούς η είσοδος Μαρινάκη από το 63΄ τόνωσε επιθετικά τον Παναθηναϊκό που με άξονα την αφεντιά του, τον Ατζαγκούν και τον Καλτσά έβγαλε νεύρο και δυνατά τρεξίματα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.