ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πρεμιέρα και απουσίες

Η Κλαμπ Μπριζ θα δώσει άλλο ένα επίσημο παιχνίδι, στα πλαίσια της πρεμιέρας του Βελγικού πρωταθλήματος, αλλά απ΄ ότι φαίνεται με αρκετές απουσίες θα έρθουν οι Βέλγοι στην Αθήνα.

Πρεμιέρα και απουσίες

Η Μπριζ θα έρθει στην Αθήνα έχοντας ένα ματς παραπάνω από τον Παναθηναϊκό, συνολικά, ενώ θα έχει δώσει δυο επίσημα παιχνίδια έναντι κανενός του «τριφυλλιού».  Η ομάδα του Βελγίου έχει παίξει ήδη σε τέσσερα φιλικά ενώ την Τρίτη θα δώσει το πέμπτο απέναντι στην Κοξάιντ.

Η Κλαμπ Μπριζ έχει παίξει ήδη το πρώτο της επίσημο παιχνίδι στα πλαίσια του Σούπερ Καπ Βελγίου, όπου το έχασε από την Γάνδη. Ταυτόχρονα, την Παρασκευή η Βελγική ομάδα στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Σιντ Τρουίντεν. Φυσικά ο προπονητής της ομάδας, Μισέλ Πρεντόμ, θα αντιμετωπίσει το ματς αυτό σαν πρόβα τζενεράλε για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.

Ταυτόχρονα παρά την πιθανή επιστροφή του κεντρικού αμυντικού, Όσκαρ Ντουάρτε, το απουσιολόγιο της Κλαμπ Μπριζ είναι… μεγάλο. Πιο συγκεκριμένα, οι Μενιέ, Κλοντεμίρ και Γκεντόζ παραμένουν εκτός και θεωρείται δύσκολο, όπως και ο Ραφαέλοφ, να προλάβουν το πρώτο ματς με το «τριφύλλι».

EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!
EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ! 3.979 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.