ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Καμία πρόταση για Μπουρούση

Καμία πρόταση δεν έχει καταθέσει ο Παναθηναϊκός για τον Γιάννη Μπουρούση, με το σενάριο που βγήκε νωρίτερα από Τούρκο δημοσιογράφο να μην ευσταθεί.

Καμία πρόταση για Μπουρούση

Νωρίτερα το απόγευμα όπως σας ενημερώσαμε, Τούρκος δημοσιογράφος με «τιτίβισμα» που έκανε στο twitter, ενέπλεξε τον Γιάννη Μπουρούση ως πιθανό μεταγραφικό στόχο των «πρασίνων». Όμως σύμφωνα με πληροφορίες, έως αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει καμία πρόταση των κυπελλούχων Ελλάδος προς τον Έλληνα σέντερ.

Οι «πράσινοι» μετά την αρνητική τροπή που πήρε η υπόθεση του Άλεξ Τάιους, αλλά και του Στεφάν Λάσμε, στρέφονται σε άλλες περιπτώσεις ψηλών, ώστε να πλαισιώνουν δίπλα στον ήδη υπάρχοντα Μίροσλαβ Ραντούλιτσα και η περίπτωση του 32χρονου Έλληνα σέντερ που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Ρεάλ Μαδρίτης, για την ώρα φαίνεται να μην απασχολεί.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.