ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Οι «επαρκείς ενδείξεις» του Προέδρου και η… κωλοτούμπα Πέρεθ!

Το SDNA φέρνει στο φως της δημοσιότητας το σκεπτικό της απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ για τη Βέροια! Διαβάστε πώς ο πρόεδρος της Επιτροπής αποδομεί πλήρως τα περί… αθώωσης και τη απίθανη δήλωση του Γκιγιέρμο Πέρεθ που προσκόμισε… η Βέροια!

Οι «επαρκείς ενδείξεις» του Προέδρου και η… κωλοτούμπα Πέρεθ!

Σκεπτικό που θα προκαλέσει πολλές συζητήσεις είναι αυτό που συνέταξε η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ για την αθώωση της Βέροιας και των Αρβανιτίδη, Λαναρή για το περίφημο 3-0 με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη τον Γενάρη του 2013 και το οποίο φέρνει σήμερα κατ’ αποκλειστικότητα στο φως το SDNA.

Ένα σκεπτικό που δεν επιβεβαιώνει απλώς την άποψη που εκφράσαμε από την πρώτη στιγμή, ότι δηλαδή πρόκειται για μια σκανδαλώδη απόφαση, αλλά που αναδεικνύει σε όλο της το μεγαλείο την άποψη του προέδρου της Επιτροπής Εφέσεων και Επίτιμου Αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ευάγγελου Παντιώρα, ο οποίος μειοψήφησε, καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι η Βέροια έπρεπε να καταδικαστεί!

Διαβάστε περισσότερα στο SDNA.GR

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.