Ποδόσφαιρο

Sold out…για ρεκόρ

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε πως τα εισιτήρια για την εντός έδρας αναμέτρηση με την Μπριζ (28/7, 21:00, OTE TV), έχουν εξαντληθεί.

Ο κόσμος του «τριφυλλιού» ανυπομονεί για το παιχνίδι με τους Βέλγους και αυτό φάνηκε και από την εξάντληση των εισιτηρίων, μέσα σε λίγες μόλις ημέρες. Η Λεωφόρος θα είναι γεμάτη και οι φίλοι της ομάδας θα δημιουργήσουν μία φανταστική ατμόσφαιρα, δίνοντας έξτρα ώθηση τους παίκτες των «πρασίνων».

Η πράσινη ΠΑΕ ευχαριστεί τον κόσμο για την ανταπόκριση και τονίζει πως εάν υπάρξει επιστροφή εισιτηρίων από τους Βέλγους, τότε θα υπάρξει και σχετική ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει πως εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια του αγώνα με αντίπαλο την Brugge και ευχαριστεί θερμά τον κόσμο για την ανταπόκρισή του.

Τόσο μέσω διαδικτύου όσο και από το box office του γηπέδου, δεν υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια και ως εκ τούτου παρακαλούμε τους φιλάθλους να μην προσέρχονται γι’ αυτό το σκοπό στα εκδοτήρια του “Απ. Νικολαϊδης”.

Σε περίπτωση επιστροφής -έστω και περιορισμένου αριθμού εισιτηρίων- θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση από την ΠΑΕ στο pao.gr για το ακριβές πρόγραμμα διάθεσής τους.

Exit mobile version