ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Απαντάει ο Λάσμε…

Παρτίδα… σκληρού πόκερ, θυμίζουν οι διαπραγματεύσεις του Παναθηναϊκού με τον Στεφάν Λάσμε, με την απάντηση του Γκαμπονέζου στην πρόταση του «τριφυλλιού», να αναμένεται σήμερα.

Απαντάει ο Λάσμε…

Ο Παναθηναϊκός κατέθεσε πρόταση ύψους 700.000 ευρώ στον Στεφάν Λάσμε, προσπαθώντας να τον αποκτήσει, την ώρα που ο Γκαμπονέζος ήταν έτοιμος να υπογράψει στη Γαλατάσαραι.

Οι Τούρκοι, βλέποντας αυτό, ανέβασαν την προσφορά τους, προσφέροντας στον Λάσμε, 1 εκ. δολάρια, προκειμένου να τον πείσουν να υπογράψει, με τον Γκαμπονέζο να το σκέφτεται ακόμα.

Όπως ενημερωθήκατε χθες από το panathinaikos24.gr, ο Παναθηναϊκός διεμήνυσε στον Λάσμε, πως τον θέλει και τον κάλεσε να πάρει την απόφασή του, προκειμένου να δοθεί ένα τέλος στην ιστορία, με τον πρώην άσο των «πράσινων», να το σκέφτεται, καθώς από τη μία υπάρχει το γνώριμο γι’ αυτόν ΟΑΚΑ και ότι συνεπάγεται αυτό και από την άλλη ένα αρκετά μεγάλο συμβόλαιο, που του προσφέρεται από τη Γαλατά.

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 40.158 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Λάσμε ο οποίος διανύει το 33ο έτος της ηλικίας του, γνωρίζει πολύ καλά, πως δεν θα έχει άλλη ευκαιρία για ένα τόσο καλό συμβόλαιο, ωστόσο από την άλλη, τα χρήματα που του δίνει ο Παναθηναϊκός δεν είναι και λίγα… συν του ότι έχει και το δέσιμο με την ομάδα και τον κόσμο.

Ολονύκτιες συζητήσεις…

Χθες το βράδυ και για αρκετές ώρες, το τρίπτυχο… Παναθηναϊκός-Λάσμε-Γαλατά, έσπασε τα τηλέφωνα, με τους «πράσινους» να προσπαθούν να πείσουν τον Γκαμπονέζο να πει το «ναι».

Οι Τούρκοι θεωρούν πως η Γαλατά είναι το απόλυτο φαβορί, ωστόσο στο «τριφύλλι» δεν το βάζουν κάτω, αλλά σε κάθε περίπτωση δεν μπορούν να περιμένουν αιωνίως…, καθώς θέλουν να κλείσουν το ρόστερ το συντομότερο δυνατόν.

Μέχρι και σήμερα το βράδυ (ίσως και νωρίτερα), το θέμα θα έχει τελειώσει είτε έτσι είτε αλλιώς, με τον Παναθηναϊκό να έχει έτοιμες τις υπόλοιπες επιλογές του (Μεζρί και άγνωστος Χ), για να προχωρήσει στο «κλείσιμο» του ρόστερ, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.