ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ανεβάζουν στροφές για Μπριζ

Την προετοιμασία τους ενόψει Μπριζ συνέχισαν οι «πράσινοι»  με το τεχνικό τιμ να ανεβάζει ρυθμούς, ώστε το «τριφύλλι» να εμφανιστεί κατάλληλα προετοιμασμένο.

Ανεβάζουν στροφές για Μπριζ

Το πρόγραμμα του Σαββάτου ολοκληρώθηκε με απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του «Γ. Καλαφάτης» με τους ποδοσφαιριστές πλην Εσιέν και Τελάντερ, να βγάζουν δίχως προβλήματα το πρόγραμμα.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις πέντε εναντίον δυο και ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας ενώ ολοκλήρωσαν με πιεστικά παιχνίδια σε μικρό χώρο.

Μίκαελ Εσιέν και Ράσμους Τελάντερ, ακολούθησαν το ατομικό τους πρόγραμμα, ενώ στα συν της ημέρας, είναι οι επιστροφές των Κλωναρίδη και Νάνο, που έβγαλαν και την απογευματινή προπόνηση δίχως κάποια ενόχληση.

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.344 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Επόμενο ραντεβού για τους «πράσινους» την Κυριακή (26/07) το πρωί στις 09:00, όπου είναι προγραμματισμένη η επόμενη προπόνηση της ομάδας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.