ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πάνω από 10 ομάδες πήγαν μόνες τους στον ΟΠΑΠ!

Μπορεί οι συζητήσεις μεταξύ Super League και ΟΠΑΠ για την χορηγία του πρωταθλήματος να έχουν επί του παρόντος ναυαγήσει, ωστόσο πάνω από δέκα ομάδες πλησίασαν ατομικά τον Οργανισμό και ζήτησαν διαφήμιση για τις φανέλες τους!

Πάνω από 10 ομάδες πήγαν μόνες τους στον ΟΠΑΠ!

Βάσει των ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών, ο ΟΠΑΠ έχει σκληρύνει τη στάση του και έχει αποφασίσει να αποσύρει την πρότασή του για χορηγία στη Super League καθώς ο συνεταιρισμός θέτει ενστάσεις επί της πρότασης τις οποίες ο Οργανισμός δεν δέχεται να συζητήσει.

Ωστόσο, πέραν της κεντρικής χορηγίας, υπάρχει και η πρότασή του ΟΠΑΠ για διαφήμιση στις φανέλες των ομάδων, που είναι ένα τελείως διαφορετικό θέμα.

Διαβάστε περισσότερα στο SDNA.GR

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.