ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Not for sale…

Μπορεί οι μνηστήρες για τον Μάρκους Μπεργκ να είναι αρκετοί, αλλά από τον Παναθηναϊκό επιμένουν: Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ.

Not for sale...

Τις τελευταίες ημέρες το φλερτ αρκετών ομάδων από την Ευρώπη για τον Μάρκους Μπεργκ είναι έντονο. Ο Σουηδός φορ εξαργυρώνει την αναγέννησή του στον Παναθηναϊκό, εξ’ ου και το ενδιαφέρον κλαμπ προς το πρόσωπό του. Οι φήμες για επικείμενες προτάσεις είναι πολλές, οι πληροφορίες για εκατομμύρια στα πόδια του ποδοσφαιριστή επίσης, αλλά η κατάσταση είναι ξεκάθαρη και συγκεκριμένη.

«Ο παίκτης δεν πωλείται», επιμένουν από την ΠΑΕ, παρά τα όσα ακούγονται…

Μέχρι στιγμής, κάποια νέα πρόταση δεν έχει φτάσει στο «τριφύλλι», αν και οι πληροφορίες κάνουν λόγο για έτοιμες προσφορές οι οποίες είναι πιθανό κάνουν την εμφάνισή τους. Για μια τέτοια, σας έγραψε σήμερα το sdna.gr. Ομάδες έχουν στη λίστα τους τον Μπεργκ και, κατά τα φαινόμενα, είναι έτοιμες να χτυπήσουν την πόρτα του «τριφυλλιού». Μια νέα πληροφορία έκανε λόγο για πρόταση που θα έρθει, ύψους 8.000.000 ευρώ.

Από το «τριφύλλι» είναι, πάντως, ξεκάθαροι: Ο Μάρκους Μπεργκ δεν είναι προς πώληση. Εκτός κι αν “σκάσει” ένα τρελό ποσό, το οποίο, βέβαια, δεν μπορεί να «μαντέψει» κανείς. Με τα «αν», πάντως, δεν μπορείς να προγραμματίζεις…

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.049 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Σουηδός είναι μια ειδική περίπτωση για την ομάδα. Αποτελεί το πρώτο βιολί στην επίθεση, είναι, ίσως, ο ποιοτικότερος ποδοσφαιριστής στο ρόστερ του Παναθηναϊκού και γι’ αυτό είναι δικαιολογημένη η… επιμονή των διοικούντων να μην τον πουλήσουν.  Οι «πράσινοι» έχουν επενδύσει πολλά στον Μάρκους, στην προσπάθεια για επιστροφή στην κορυφή και στην Ευρώπη. Και μια τέτοια επένδυση δεν την αφήνεις να «εξαφανιστεί»…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.