ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ζέκα: «Έχουμε κουραστεί να αποτυγχάνουμε…»

Ο Κάρλος Ζέκα, μίλησε με όλη την ειλικρίνεια που τον διακρίνει, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Έχουμε κουραστεί να αποτυγχάνουμε».

Ζέκα: «Έχουμε κουραστεί να αποτυγχάνουμε…»

Ο αρχηγός των «πράσινων», όντας σε τραγική ψυχολογική κατάσταση, τόνισε σε δηλώσεις του μετά τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Μπριζ, πως υπάρχει τεράστια απογοήτευση στις τάξεις της ομάδας για τον αποκλεισμό.

Όσα είπε ο Ζέκα στον ΟΤΕ TV:

«Ήταν ένα πολύ κακό αποτέλεσμα για εμάς, απογοητευτικό βράδυ… Παίξαμε καλά στο πρώτο μέρος, είχαμε φάσεις, αλλά μετά το πρώτο γκολ που δεχθήκαμε, χάσαμε το μυαλό μας… Είμαστε πολύ απογοητευμένοι, κυρίως για τους οπαδούς μας.

Μας ακολουθούν και μας στηρίζουν σαν τρελοί κάθε χρόνο. Αποτύχαμε όπως και πέρσι, δεν το θέλαμε αυτό και τώρα πρέπει να αλλάξουμε τα πράγματα… Να δούμε τι κάναμε λάθος, να τα διορθώσουμε και να συνεχίσουμε για να προσφέρουμε καλύτερες βραδιές στο κλαμπ.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.682 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Έχουμε ακόμα μια ευκαιρία για Ευρώπη. Δεν θέλουμε να αποτύχουμε ξανά, έχουμε κουραστεί κάθε χρόνο το ίδιο. Πρέπει να τα καταφέρουμε με οποιοδήποτε τρόπο και να μπούμε στους ομίλους του Γιουρόπα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.