ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Συγνώμη…»

Ο Τζέιμς Γκιστ ζητάει συγνώμη από κόσμο και ομάδα και υπόσχεται σε όλους τους φίλους του «τριφυλλιού», ένα καλύτερο… φίνις στη σεζόν που έρχεται.

«Συγνώμη…»

Τα δεδομένα για τον Γκιστ και τον Παναθηναϊκό άλλαξαν άρδην, χθες, όταν και ανακοινώθηκε η μείωση της ποινής του Αμερικάνου, από 8 σε 6 μήνες, κάτι που του επιτρέπει επί της ουσίας να αγωνιστεί κανονικά, από την αρχή.

Ο Γκιστ μιλώντας στην «Πράσινη», ζήτησε συγνώμη, ενώ υποσχέθηκε πως η χρονιά θα τελειώσει για τον Παναθηναϊκό πολύ καλύτερα, σε σχέση με την περσινή.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τζέιμς Γκιστ:

«Θέλω να πω δημοσίως μια μεγάλη και ειλικρινή συγγνώμη και στους φιλάθλους της ομάδας, αλλά και σε ολόκληρο το σύλλογο για το πώς τελείωσε η περσινή σεζόν. Παράλληλα θέλω να υποσχεθώ σε όλους τους ανθρώπους και φίλους του Παναθηναϊκού πως φέτος το τελείωμα της σεζόν θα είναι πολύ πιο ευχάριστο.

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 43.355 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η σεζόν σε λίγο καιρό ξεκινά και το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι να κερδίζουμε και πετύχουμε μαζί όλους τους στόχους μας. Μαζί με τη δύναμη της Θύρας 13 και τη βοήθεια όλων των οπαδών του Παναθηναϊκού δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία για το πώς θα κυλήσει η σεζόν. Για μένα αυτή είναι μια νέα εκκίνηση. Μια νέα σεζόν. Και αυτή τη στιγμή αυτό είναι το μόνο που μετράει».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.