ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νίκη-αφιέρωση στον Χουσεϊνοφ

Στο τελευταίο τεστ πριν το ματς με τον Παναθηναϊκό στο Μπακού, η Γκαμπάλα επικράτησε της Αζάλ 2-0, αφιερώνοντας την νίκη αυτή στον Τζαβίντ Χουσεϊνοφ.

Νίκη-αφιέρωση στον Χουσεϊνοφ

Στο τελευταίο ματς πριν τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό για τα πλέι οφ του Europa League, η Γκαμπάλα πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Αζάλ, επικρατώντας άνετα 2-0.

Αυτό όμως που έδωσε ξεχωριστή σημασία στο ματς, ήταν οι κίνηση των ποδοσφαιριστών της Γκαμπάλα, που αφιέρωσαν τη νίκη και τα γκολ που σημείωσαν στον προφυλακισμένο συμπαίκτη τους, Τζαβίντ Χουσεϊνοφ, για την υπόθεση της δολοφονίας του δημοσιογράφου.

Η Γκαμπάλα ήταν καλύτερη σε όλο το ματς και η κυριαρχία της επιβεβαιώθηκε λίγο πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου, όταν ο Χάι άνοιξε το σκορ από το σημείο του πέναλτι, ενώ το τελικό 0-2 έγινε στο 76ο λεπτό με θεαματική προσπάθεια του Αντόνοφ.

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.347 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μ’ αυτή την νίκη, η Γκαμπάλα σκαρφάλωσε στην κορυφή του πρωταθλήματος Αζερμπαϊτζάν, φτάνοντας τους 4 βαθμούς μετά από τις δύο πρώτες αγωνιστικές.

Η ενδεκάδα της Γκαμπάλα: Μπεζοτόζνι, Μιρζαμπέκοφ, Αμπάσοφ, Ράφαελ Σάντος, Βέρνιντουμπ, Τζαμάλοφ, Ζαργκάροφ, Ντοντό (58’ Αντόνοφ), Μαμάντοφ, Χάι, Ζενιόφ (63’ Ζεκ).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.