ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Τρελό» ποσό η Νιούκαστλ για Αμπέντ!

Σύμφωνα με τη «chronicle live», η Νιούκαστλ αξιώνει 2,1 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του Μενχτί Αμπέντ, ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα και… περιμένει.

«Τρελό» ποσό η Νιούκαστλ για Αμπέντ!

Φυσικά, ένα τέτοιο ποσό δεν πρόκειται να το δώσει ο Παναθηναϊκός για κανέναν ποδοσφαιριστή, διότι, πολύ απλά, δεν έχει αυτή τη δυνατότητα, πόσο μάλλον από τη στιγμή που δεν κατάφερε να προκριθεί στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ και να βάλει 7,3 εκατ. ευρώ στα ταμεία του.

Οι «πράσινοι» δίνουν ένα ποσό της τάξεως των 400.000 ευρώ στην αγγλική ομάδα και ποντάρουν πολλά στην επιθυμία του παίκτη να φορέσει τα πράσινα, τη στιγμή, μάλιστα, που δεν υπολογίζεται από τους «ανθρακωρύχους».

Η υπόθεση, πάντως, δεν θα τραβήξει πολύ. Ο παίκτης έχει συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό και πλέον τα πάντα εξαρτώνται από τη Νιούκαστλ. Το αργότερο μέχρι την Τρίτη το θέμα αναμένεται να έχει τελειώσει με τους ανθρώπους του «τριφυλλιού» να βγάζουν αισιοδοξία για θετική έκβαση.

EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!
EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ! 4.391 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.