ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Να ξαναβάλω γκολ στο Καραϊσκάκη»!

Τι έλεγε ο Μεχντί Αμπέντ σε κόσμο που τον πλησίαζε στο ξενοδοχείο όπου διαμένει στην Αθήνα για την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό! Το panathinaikos24.gr έχει το ρεπορτάζ!

«Να ξαναβάλω γκολ στο Καραϊσκάκη»!

Ο Μεχντί Αμπέντ, ως γνωστόν, βρίσκεται από τη Δευτέρα στην Αθήνα μαζί με τη σύντροφό του και ένα ακόμη φιλικό ζευγάρι, και περίμενε μέχρι σήμερα να προχωρήσει η συμφωνία για την επιστροφή του στο «τριφύλλι», όπως και έγινε.

Νωρίτερα, ο Αλγερινός, μιλώντας σε κόσμο που τον πλησίαζε στο ξενοδοχείο όπου διαμένει εξέφρασε την επιθυμία του να επιστρέψει στην ομάδα: «Θέλω πολύ να γυρίσω στον Παναθηναϊκό και θα παλέψω για να έρθω. Είμαστε σε αναμονή. Περιμένω και νομίζω πως όλα θα πάνε καλά και θα παίξω ξανά στον Παναθηναϊκό».

Μάλιστα, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο γκολ εναντίον του Ολυμπιακού που είχε σημειώσει, στο 0-3 μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης», όταν του το θύμισε φίλος του Παναθηναϊκού. «Ήταν μια μεγάλη νίκη και μια μεγάλη βραδιά. Μακάρι να το ξανακάνω. Μακάρι να ξαναβάλω γκολ στο Καραϊσκάκη», έλεγε ο Αμπέντ.

EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!
EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ! 3.560 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αργότερα, ο Αμπέντ πήγε στα γραφεία της ΠΑΕ (σ.σ. το ίδιο έκανε και το πρωί της Δευτέρας), καθώς ενημερώθηκε από τους ανθρώπους της ομάδας ότι οι δυο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία για τη μεταγραφή του. Όταν τα πάντα έληξαν και Παναθηναϊκός και Νιούκαστλ συμφώνησαν, ο ίδιος έδειξε ανακουφισμένος και φυσικά χαρούμενος με την επιστροφή του, λέγοντας το λιτό… «finally», ελληνιστί, «επιτέλους»…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.