ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Παρασκήνια

Πώς το μπήγουν το κοντάρι

Οι διακοπές του Αλέξη Τσίπρα (με το φουσκωτό που όμως ήταν θαλαμηγός), οι συνεχιζόμενες κωλοτούμπες και η πώληση των αεροδρομίων, τα πιο ενδιαφέροντα τρεντς του… αδειούχου τουίτερ.

Πώς το μπήγουν το κοντάρι

Φεύγω. Τώρα που αρχίζει σιγά σιγά να μαζεύεται το τουίτερ τζι-αρ, εγώ την κάνω. Πάω κι εγώ για καμιά δεκαριά μέρες να μπήξω κάνα κοντάρι σε καμιά παραλία, όπως ο Τσίπρας. Που ούτε ένα κοντάρι δεν ξέρει να μπήγει.

Είναι κακό στην άμμο να μπήγεις κοντάρια· κάθετα. Όπως σωστά επισήμανε φίλος τουιτεράς, το κοντάρι μπήγεται δια της πλαγίου. Αλλά υπάρχει δικαιολογία: τελευταία ο πρωθυπουργός (μάς) μπήγει διαρκώς κάθετα κοντάρια και άλλα τινά μακρυνάρια (βοήθειά μας). Συνεπώς, έχει συνηθίσει στο κάθετο μπήξιμο. Μπορεί να του αρέσει κιόλας.

Ή μπορεί να είχε ζαλιστεί από το ταξίδι. Μπορεί να κουνούσε η βάρκα. Δηλαδή η θαλαμηγός πολυτελείας φουσκωτή βάρκα. Έτσι μας την είπανε, έτσι σας τη λέω. Θεματάρα στα δελτία ειδήσεων η «θαλαμηγός» που πήγε το πρωθυπουργικό ζεύγος στη Μήλο. Ώσπου είδε τη φωτογραφία του σκάφους εδώ στο χωριό ο γείτονάς μου ο βαρκάρης κι άρχισε να χτυπιέται απ’ τα γέλια.

Διαβάστε περισσότερα στο sdna.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ