ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ανακοινώνεται ο Αμπέντ

Σήμερα αναμένεται να ανακοινώσει επίσημα ο Παναθηναϊκός την απόκτηση του Μεχντί Αμπέντ.

Ανακοινώνεται ο Αμπέντ

Σήμερα αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις για την απόκτηση του Μεχντί Αμπέντ από τον Παναθηναϊκό.Οι πράσινοι έχουν έρθει σε συμφωνία με τον Αλγερινό μέσο εδώ και ημέρες αλλά οι σχετικές ανακοινώσεις είχαν μεταφερθεί για μετά το πρώτο παιχνίδι με την Γκαμπάλα.Κύριος λόγος για αυτό ήταν το γεγονός ότι μαζί με την αποστολή είχαν ταξιδέψει οι Αλαφούζος, Βόκολος και Φύσσας.

Στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού βρέθηκε χθες ο Μεχντί Αμπέντ και προπονήθηκε μαζί μ’ όσους δεν ταξίδεψαν στο Αζερμπαϊτζαν υπό τις οδηγίες του Χενκ Χέρντερ.

Ο Aλγερινός αναμένεται να είναι στην διάθεση του Γιάννη Αναστασίου στην 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος στην αναμέτρηση με την Καλλονή.

EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!
EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ! 4.062 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.