ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Με Τζόρτζεβιτς η «πρώτη»

Με τον προπονητή του Παναθηναϊκού, Σάσα Τζόρτζεβιτς παρόντα, θα πραγματοποιηθεί η «πρώτη» του τριφυλλιού, στο ΟΑΚΑ τη Δευτέρα 24/8 (18:00).

Με Τζόρτζεβιτς η «πρώτη»

Οι διακοπές τελείωσαν και οι «πράσινοι» από Δευτέρα θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους, ενόψει της νέας σεζόν. Αρκετοί παίκτες της ομάδας έχουν ήδη προπονηθεί για αρκετές μέρες προαιρετικά και τη Δευτέρα αναμένεται να μαζευτούν άπαντες, πλην των διεθνών.

Η ΚΑΕ, μέσω ανακοίνωσης, αναφέρθηκε στην «πρώτη» της ομάδας, τονίζοντας δε πως ο τεχνικός των «πράσινων», Αλεξάντερ Τζόρτζεβιτς, θα πραγματοποιήσει ταξίδι-αστραπή, προκειμένου να δώσει το «παρών».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Για τη Δευτέρα (24/8) και ώρα 6μ.μ στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων έχει προγραμματιστεί η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας ενόψει της προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Θα συνεχίσει Ελλάδα ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ;
Θα συνεχίσει Ελλάδα ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ; 9.918 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρών θα είναι και ο προπονητής, Αλεξάντερ Τζόρτζεβιτς ο οποίος θα πραγματοποιήσει «ταξίδι- αστραπή» ώστε να βρίσκεται στο ΟΑΚΑ στην πρώτη συνάντηση της ομάδας. Μαζί του θα βρίσκεται και ο ασίσταντ, Γκόραν Μπιέντοφ και θα συναντήσουν στην Αθήνα τα υπόλοιπα μέλη του προπονητικού επιτελείου (Μϊλαν Μίνιτς, Σάνι Μπετσίροβιτς και Νίκο Παππά) που εργάζονται εδώ και μέρες στο ΟΑΚΑ με γκρουπ παικτών».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.