ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τσαρτσαρής: «Μπορεί να πετύχει αυτή η ομάδα»

Αισιόδοξος για την πορεία που θα έχει η Εθνική ομάδα στο Ευρωμπάσκετ, εμφανίστηκε σε δηλώσεις στη κάμερα της ΕΡΤ, ο Κώστας Τσαρτσαρής.

Τσαρτσαρής: «Μπορεί να πετύχει αυτή η ομάδα»

Ο παλαίμαχος άσος της Εθνικής ομάδας, αλλά και του Παναθηναϊκού βρέθηκε στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει από κοντά το παιχνίδι με την Λιθουανία και στις δηλώσεις του στην κάμερα της ΕΡΤ, εμφανίστηκε σίγουρος για το γεγονός πως η Ελλάδα έχει όλα τα στοιχεία για να πετύχει στο προσεχές Ευρωμπάσκετ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Η Εθνική ομάδα χτίζει χαρακτήρα μέσα από τα φιλικά κι έχει τα στοιχεία για να πετύχει. Το πρόβλημα που ίσως παρουσιάζεται στην επίθεση μπορεί να καλυφθεί και να διορθωθεί μέσα από άλλες δουλειές εντός παρκέ την ώρα των αγώνων, όταν και θα πρέπει άπαντες να είναι πανέτοιμοι σε συνθήκες κανονικού αγώνα δηλαδή».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.