ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στήλες

Τι σημαίνουν οι ουρές στα γυμναστήρια…

Απόψε ξενυχτάμε στα γυμναστήρια, στις 20 Σεπτεμβρίου ψηφίζουμε. Για τον διάδρομο κάντε δεξιά, για το πεκ – ντεκ, αριστερά. Και η ζωή συνεχίζεται… Γράφει ο Διονύσης Δεσύλλας.

Τι σημαίνουν οι ουρές στα γυμναστήρια…

Τα social media από χθες το βράδυ «βομβαρδίζουν». Και να σου τα αποθεωτικά κείμενα και να σου οι φωτογραφίες και να σου, από την άλλη, το «κράξιμο». Όχι, δεν θα μπω στη διαδικασία να κράξω κόσμο που πήγε και στήθηκε μέσα στη νύχτα σε ατελείωτες ουρές για να γραφτεί σε γυμναστήριο, επειδή είχε προσφορά 48 ευρώ ανά έτος. Ας κάνει ο καθένας ό, τι θέλει. Ποιος είμαι εγώ που θα τον κρίνω, άλλωστε;

Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο στο rebukesports.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.