ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δίπλα στον Ζλάταν ο Μπεργκ!

Ο Μάρκους Μπεργκ είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει στο αποψινό παιχνίδι της Σουηδίας με την Αυστρία για τα προκριματικά του EURO 2016, μετά τις αντιδράσεις του Τύπου της χώρας για τον παραγκωνισμό του.

Δίπλα στον Ζλάταν ο Μπεργκ!

Ο τεχνικός της Σουηδίας, Ερικ Χάμρεν αναμένεται να επαναφέρει απόψε τον επιθετικό του Παναθηναϊκού στην κορυφή, αλλάζοντας το σύστημα σε 4-4-2.

Ο Μπεργκ θα παίξει εποθετικό δίδυμο με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, σε ένα ματς το οποίο είναι ιδιαιτέρως σημαντικό για τους Σουηδούς, στην προσπάθεια που κάνουν για διεκδίκηση της δεύτερης θέσης του ομίλου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.