ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Το πρόγραμμα του τουρνουά «Δ. Μούρτος»

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού, ετοιμάζεται για τη συμμετοχή της στο τουρνουά «Δ. Μούρτος», όπου και θα αντιμετωπίσει, τους Πρωτέα Βούλας, Σπαρτάκ Μόσχας και τον Γ.Σ. Κρόνο.

Το πρόγραμμα του τουρνουά «Δ. Μούρτος»

Αναλυτικά:

«Διεθνές Τουρνουά Δ. Μούρτος» 

Βρισκόμαστε λίγες μέρες πριν από τη Συνέντευξη Τύπου για το Διεθνές Τουρνουά Δ. Μούρτος που θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γήπεδο της Λεωφόρου (Τάφος του Ινδού, Θ.7Α) το Σαββατοκύριακο (12-13/9).

Το πρόγραμμα των Αγώνων έχει ως εξής: ΣΑΒΒΑΤΟ (12/9)

Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο
Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο 281 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

17.00 Α.Ε.Ο ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ – SPARTAK MOSCOW REGION VIDNOJE 19.00 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο – Γ.Σ ΚΡΟΝΟΣ

ΚΥΡΙΑΚΗ (13/9)

15.00 ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ 17.15 ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ («Λεπτό προς λεπτό»-NOVA)

Τα εισιτήρια του τουρνουά θα διατίθενται τις ημέρες των αγώνων στην τιμή των 5Ευρώ/ημέρα (δηλαδή για την παρακολούθηση δυο αγώνων την κάθε μέρα)».

«Διεθνές Τουρνουά Δ. Μούρτος» Βρισκόμαστε λίγες μέρες πριν από τη Συνέντευξη Τύπου για το Διεθνές Τουρνουά Δ. Μούρτος …

Posted by Panathinaikos Basketball Academy Athens on Τρίτη, 8 Σεπτεμβρίου 2015

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.