ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Κυβέρνηση Εθνικής ενότητας!

Πάει κι η Σλοβενία (83-72)! Να περάσει ο επόμενος. Η επίσημη αγαπημένη παίζοντας μπασκετάρα κλείδωσε την πρωτιά και πάει σφαίρα στη Λιλ για να πάρει αυτό που αξίζει. Στις 20/09 ψηφίζουμε Εθνική Ελλάδος!

Κυβέρνηση Εθνικής ενότητας!

Η επίσημη αγαπημένη έκανε το 4/4, εξασφάλισε την 1η θέση του Γ’ Ομιλου και πλέον περιμένει να ξεμπερδευτεί το… κουβάρι του Δ’ Ομίλου για να μάθει την αντίπαλό της στη φάση των «16».

Η «γαλανόλευκη» ξεκίνησε αρκετά καλά και παρά το γεγονός πως ο ρυθμός ήταν υψηλός, η Εθνική είχε διάθεση να τρέξει στο ανοιχτό γήπεδο βρίσκοντας λύσεις στον αιφνιδιασμό. Η γαλανόλευκη προηγήθηκε με 8-2 στο 3′, αλλά οι Σλόκαρ και Μπλάζιτς διατήρησαν την επαφή της ομάδας τους με το σκορ. Η επίσημη αγαπημένη στο δεύτερο μισό της περιόδου έπαιξε με τρία γκαρντ (Καλάθη, Σπανούλη, Ζήση) και η συμπλήρωση των 10′ την βρήκε στο +6 (23-17), ενώ είχε προηγηθεί ακόμα με 8 πόντους.

Διαβάστε περισσότερα στο SDNA.GR

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.