ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Οι σωστές συνθήκες στον Παναθηναϊκό»

Για το γεγονός πως ο γιος της, Ρόναλντ ΜακΙντός, έχει όλα όσα θα ήθελε ένας ξένος ποδοσφαιριστής που βρίσκεται μακριά από την πατρίδα του, στον Παναθηναϊκό, στάθηκε η μητέρα ρου, κ. Ραμέλις.

«Οι σωστές συνθήκες στον Παναθηναϊκό»

Η μητέρα του ΜακΙντός, μίλησε στην ιστοσελίδα «liberendeportes.com», τονίζοντας τα εξής:

«Του προσφέρουν όλες τις σωστές συνθήκες που θα μπορούσε να ζητήσει ένας ξένος παίκτης που θέλει να μπει και αυτός σε πορεία ανάλογη με αυτή του πατέρα του», ενώ για τον Χουάν Ρότσα, πρόσθεσε: «Είναι ο άνθρωπος που είναι υπεύθυνος για αυτά τα πράγματα. Το καλό είναι πως ο Ρόναλντ έπαιξε σε ένα παιχνίδι και άρεσε στους προπονητές του, αλλά ακόμη είναι νωρίς».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.