ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Παρασκήνια

Κουμπάρος στ’ Ανώγεια ο Γιαννακόπουλος (pic)

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βρίσκεται στην Κρήτη, προκειμένου να παντρέψει την κόρη του γνωστού Ανωγειανού, Παπά Ανδρέα, η οποία παντρεύεται τον Μιχάλη Μανουρά, φίλου του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Κουμπάρος στ’ Ανώγεια ο Γιαννακόπουλος (pic)

Όπως δημοσίευσε στο σημερινό της φύλλο, η εφημερίδα «Η Πατρίς», του Ηρακλείου, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ετοιμάζεται να… συνάψει κουμπαριά, με τον γνωστό Παπα Ανδρέα από τα Ανώγεια.

1panathinaikos24.gr-Δημήτρης Γιαννακόπουλος κουμπάρος στην Κρήτη

Ο γνωστός σε όλους τους Κρητικούς, ιερέας, παντρεύει την κόρη του, με τον επιχειρηματία, Μιχάλη Μανουρά, ο οποίος είναι προσωπικός φίλος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Μεταξύ άλλων το δημοσίευμα αναφέρει:

«Ο Παπά Ανδρέας Κεφαλογιάννης, είναι ξακουστός στην Ελλάδα. Από τους λόγους του έως τα όπλα… Είναι πρώην πρόεδρος του Αετού Ανωγείων. Αρραβώνιασε τις δύο του κόρες προχθές και την μία την Ειρήνη, θα τη στεφανώσει ο Γιαννακόπουλος, ο οποίος ήρθε προχθές εδώ για τη… συμφωνία και όλοι μαζί τρώνε στην ψησταριά του γαμπρού, Μιχάλη στο Ηράκλειο, που ονομάζεται, «Ότι πιεις… ότι φας». Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι προσωπικός φίλος του γαμπρού και επιχειρηματία Μιχάλη Μανουρά».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ