ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παίζονται πολλά… στην Ξάνθη

Ο Παναθηναϊκός παίζει το ερχόμενο Σάββατο στην Ξάνθη και το αποτέλεσμα του αγώνα, κρίνει πολλά και για το μέλλον του Γιάννη Αναστασίου. Σάαφ και Ουζουνίδης στα υπόψιν, σύμφωνα με το «Goal».

Παίζονται πολλά… στην Ξάνθη

Ο Παναθηναϊκός αρχής γενομένης, από το Σάββατο, αρχίζει μια σειρά, «τελικών», αφού έχει όλα τα ντέρμπι μαζεμένα και όπως είναι λογικό και επόμενο, η πορεία του στο φετινό πρωτάθλημα, θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό, από τα αποτελέσματα σε αυτά τα παιχνίδια.

Συγκεκριμένα, έχει αρχίσει ήδη η… φιλολογία για νέους προπονητές, παρά το γεγονός, πως δια στόματος, Γιάννη Αλαφούζου, ο Γιάννης Αναστασίου μένει και στηρίζεται, στον απόλυτο βαθμό.

Σύμφωνα με το «Goal», ο Μαρίνος Ουζουνίδης και ο Τόμας Σάαφ, βρίσκονται στη λίστα των διοικούντων τον Παναθηναϊκό, σε περίπτωση που απομακρυνθεί ο «Ολλανδός», αν το «τριφύλλι» δεν κερδίσει στα Πηγάδια.

Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα
Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα 8.823 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ότι και αν συμβεί, το ματς με τη Ξάνθη, είναι κρίσιμο σε όλα τα επίπεδα, αφού μια ενδεχόμενη απώλεια βαθμών, θα επιφέρει αλλαγές, καθώς υπό το βάρος και την πίεση που ασκεί και ο κόσμος, βάσει της εικόνας της ομάδας, όλα θα είναι ρευστά.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.