ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Η διακοπή δεν ευνοεί

Θα αποθεραπευτούν οι τραυματίες, θα ηρεμήσει το τμήμα αλλά αγωνιστικά η ιστορία δείχνει πως με την παύση των υποχρεώσεων ο ΠΑΟ «κολλάει».

Η διακοπή δεν ευνοεί

Η διακοπή θα βοηθήσει στην αποκατάσταση των τραυματιών και στο να καθαρίσει λίγο το μυαλό των ανθρώπων του ποδοσφαιρικού τμήματος που από το καλοκαίρι έχουν ακούσει τα μύρια όσα.

Αγωνιστικά ,πάντως, δεν είναι ότι καλύτερο να κόβεται η ορμή της ομάδας (γιατί ρυθμό δεν έχει αποκτήσει σε καμιά περίπτωση με τόσα ατού εκτός κλίματος) που μετρά τρεις σερί νίκες δίχως να έχει δεχτεί γκολ. Πάντα, επί Αναστασίου, το τριφύλλι δεν ευνοείται ποτέ από τις διακοπές, λίαν προσφάτως οι παίκτες ήταν θλιβεροί στη Νέα Σμύρνη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.