ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Ευχαριστούμε τους οπαδούς για την υποστήριξη»

Στον κόσμο του Παναθηναϊκού αλλά και στους παίκτες της ομάδας, αναφέρθηκε ο Νάνο σε μήνυμα του, στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο instagram.

«Ευχαριστούμε τους οπαδούς για την υποστήριξη»

Ο Ισπανός μπακ, έδωσε συγχαρητήρια στους συμπαίκτες του για τη νίκη του «τριφυλλιού» στην έδρα της Ξάνθης, ενώ παράλληλα ευχαρίστησε και τον κόσμο της ομάδας για την στήριξη που δείχνει, ακόμα και στα δύσκολα.

 «Μπράβο παιδιά, δύσκολο το παιχνίδι στην Ξάνθη, αλλά πήραμε μαζί μας τους τρεις βαθμούς για την Αθήνα. Ευχαριστώ πολύ όλους τους οπαδούς για την υποστήριξη», ήταν το μήνυμα του Νάνο.

https://instagram.com/p/8c9b8RMkHW/

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 21.935 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.