ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Διαμαρτυρία Παναθηναϊκού προς Super League

Με ανακοίνωση της η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της προς τον γενικό διευθυντή της Super |League, Μιχάλη Αναγνώστου, για τη στάση του απέναντι στο «τριφύλλι», σε συγκεκριμένα ζητήματα.

Διαμαρτυρία Παναθηναϊκού προς Super League

Η διοργανώτρια αρχή, άλλαξε ημερομηνία στο ντέρμπι ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, χωρίς να ενημερώσει το “τριφύλλι”, κάτι που-λογικά-ενόχλησε την “πράσινη” ΠΑΕ, η οποία προέβη άμεσα σε ανακοίνωση διαμαρτυρίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Για ακόμα μία φορά –σε συνέχεια και της πρόσφατης συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου της διοργανώτριας αρχής- η συμπεριφορά και η εν γένει στάση του Γενικού Διευθυντή της Super League, Μιχάλη Αναγνώστου απέναντι στον Παναθηναϊκό εγείρει πολλά ερωτηματικά και προκαλεί αλγεινή εντύπωση.

Ο Γενικός Διευθυντής της διοργανώτριας αρχής παρέκαμψε τον Παναθηναϊκό και δίχως να έχει τη συγκατάθεσή μας, όπως απαιτείται βάσει κανονισμών, απέστειλε έγγραφο αίτημα στο συνδρομητικό κανάλι της Nova μεταφέροντας το αίτημα του ΠΑΟΚ ως αίτημα της Super League για μετάθεση της ημερομηνίας διεξαγωγής του αγώνα ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός από Κυριακή 25/10/2015 σε Δευτέρα 26/10/2015, πριν καν ενημερωθεί ή ερωτηθεί ο Παναθηναϊκός. Το αίτημα του ΠΑΟΚ παραλήφθηκε χθες από τη Super League και προωθήθηκε άμεσα στη NOVA.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 22.901 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αντιθέτως, το συζητηθέν και εγκριθέν αίτημά μας κατά τη συνεδρίαση της 5/10/2015 για μετάθεση της ημερομηνίας διεξαγωγής του αγώνα Πανθρακικός – Παναθηναϊκός για τη 15η αγωνιστική –με σύμφωνη γνώμη του συλλόγου της Κομοτηνής- προωθήθηκε μόλις σήμερα στη NOVA.

Για τους ως άνω λόγους η ΠΑΕ Παναθηναϊκός προέβη σε έγγραφη διαμαρτυρία μέσω επιστολής της προς τον Γενικό Διευθυντή της Super League, ζητώντας παράλληλα επίσημη εξήγηση για τις συγκεκριμένες ενέργειες».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.