ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε!

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις επίσημες υποχρεώσεις του στο πλαίσιο της νέας αγωνιστικής σεζόν, δείχνοντας ότι επέστρεψε για νέες επιτυχίες!

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε!

Καλύτερο ξεκίνημα στον «εξάστερο» δεν μπορούσαμε να φανταστούμε!

Νίκη και πρόκριση μέσα στο ΣΕΦ, ένα γεγονός που άφησε… υποσχέσεις για το μέλλον.

Οι «πράσινοι» πλέον είναι πολύ κοντά στην κατάκτηση του πρώτο στόχου της χρονιάς (Κύπελλο Ελλάδας), όμως αυτό που μένει από τη χτεσινή βραδιά, είναι οι επιτυχημένες αλλαγές που έγιναν στο ρόστερ, τόσο στην τεχνική ηγεσία όσο και στους παίκτες.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.794 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο… μαέστρος Σάσα Τζόρτζεβιτς με την… μπαγκέτα του θύμισε τις καλές εποχές του Παναθηναϊκού, βγάζοντας κάτι από Ομπράντοβιτς! Ιεροσυλία; Θα… δείξει!

Η καλύτερη μεταγραφή του Παναθηναϊκού, ακούει στο όνομα του Καλάθη, ο οποίος χτες έδειξε ότι θα είναι από τους πρωταγωνιστές της φετινής ομάδας, διότι εκτός από δημιουργικά και εκτελεστικά, εξουδετερώνοντας παράλληλα και τον Σπανούλη, απελευθέρωσε τον Διαμαντίδη, με τον αρχηγό του «τριφυλλιού» να δείχνει φρέσκος μέσα στο παρκέ!

Γεγονός που το μαρτυράνε και οι χτεσινοί αριθμοί του Διαμαντίδη.

Οι Φελντέιν και Πάβλοβιτς, δύο παίκτες που έλλειπαν από τον Παναθηναϊκό, δείχνουν ότι έχουν δεθεί για… τα καλά με τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας, ενώ οι Ραντούλιτσα και Κούζμιτς ήρθαν για να σκεπάσουν τη ρακέτα, με το πρώτο επίσημο τεστ να είναι επιτυχημένο.

Από τους… παλιούς, Φώτσης, Γκιστ και Γιάνκοβιτς έδειξαν ότι είναι έτοιμοι να προφέρουν αρκετά πράγματα, με τον Αμερικανό να θέλει ακόμα έναν μικρό χρόνο προσαρμογής, μετά την πολύμηνη απραξία λόγω της τιμωρίας που είχε δεχτεί.

Στον Παναθηναϊκό, αισιοδοξούν για καλύτερα πράγματα στο μέλλον, περιμένοντας και τις επιστροφές τον Παππά και Μποχωρίδη.

Στο πράσινο στρατόπεδο υπάρχουν χαμόγελα, όμως οι πανηγυρισμοί έχουν κοπάσει, καθώς η νέα αγωνιστική χρονιά μόλις άρχισε!

Επόμενος σταθμός για την ομάδα του Τζόρτζεβιτς η Θεσσαλονίκη, καθώς στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α1 αντιμετωπίζει τον Άρη (11/10), ενώ την Παρασκευή θα υπάρξει το ταξίδι για το Κράσνονταρ, για την αναμέτρηση με την Λοκομοτίβ Κουμπάν, στην πρώτη αγωνιστική των ομίλων της Ευρωλίγκας.

Επόμενο ραντεβού με τον Ολυμπιακό, στο ΟΑΚΑ για το πρωτάθλημα της Α1 (Δευτέρα 19/11).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.